ΔΕΔΔΗΕ προς Δήμο Σουλίου.. Εξωγενείς οι αιτίες διακοπών ρεύματος!

Ημερομηνία:

❌Χωρίς ουσιαστικές και επαρκείς εξηγήσεις απαντά ο ΔΕΔΔΗΕ στο Δήμο Σουλίου ο οποίος με έγγραφό του είχε μεταφέρει την οργή και την αγανάκτηση για τις συνεχείς διακοπές ρεύματος.

↪️Ο Δήμος Σουλίου δεν είναι ο μοναδικός που ταλαιπωρείται στην Ήπειρο αφού συχνά- πυκνά πολλά ορεινά χωριά κυρίως, μένουν χωρίς ρεύμα, λόγω βλαβών στο δίκτυο.

⚡Ο ΔΕΔΔΗΕ από την πλευρά του αναφέρει ότι κάνει το καλύτερο που μπορεί όμως δεν μπορεί να αποκλειστεί η διακοπή ακόμη και στις πιο τέλεια μελετημένες, κατασκευασμένες και συντηρούμενες εγκαταστάσεις.

🗣️«Δεν υπάρχει κανείς διαχειριστής ηλεκτρικής ενέργειας παγκόσμια που να μπορεί να εγγυηθεί αδιάλειπτη τροφοδότηση ή αποτροπή διακοπής ηλεκτροδότησης σε οποιαδήποτε παροχή. Ο ΔΕΔΔΗΕ είναι υποχρεωμένος να παρέχει το ηλεκτρικό ρεύμα κατά το δυνατό σταθερά και αδιάλειπτα πλην όμως δεν εγγυάται την παροχή σε περιπτώσεις ανωμαλιών ή διακοπών και δεν ευθύνεται έναντι των καταναλωτών για τυχόν ζημιές τους από τέτοιες ανωμαλίες ή διακοπές» αναφέρει στην απάντηση.

📌Σημειώνει ότι η αρμόδια μονάδα στην περιοχή προσπαθεί να ελαχιστοποιήσει το μέτρο του δυνατού τα προβλήματα που προκαλούνται από τυχαίες βλάβες.

💪Υποστηρίζει ότι από τα στοιχεία που διαθέτει η κύρια αιτία για τις βλάβες έγκειται σε εξωγενείς παράγοντες και οφείλονται σε θέματα συντήρησης, κατασκευής ή υλικών του δικτύου.

Πηγή: epiruspost.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Share post:

Εγγραφή

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό

Επιστρέφει η σκόνη.. Βροχές και άνοδος της θερμοκρασίας

🌧️Συννεφιασμένος καιρός, βροχές αλλά και αφρικανική σκόνη θα συνθέσουν...

Τζακ ποτ στο Τζόκερ: Πόσα χρήματα θα μοιράσει στην κλήρωση της Τρίτης (23/4)

🎉🎊Κλήρωση Τζόκερ: Τζακ ποτ σημεώθηκε στην αποωινή κλήρωση του...

Πήρε θέση και ο Ιωαννίδης: «Δεν είχα να φοβηθώ τίποτα, η απάντησή μου θα δοθεί στο γήπεδο»

⚽Ο Φώτης Ιωαννίδης έδωσε τη δική του απάντηση για το υποτιθέμενο...

Κως: Πνίγηκε από τροφή το βρέφος – Όσα έδειξε ο ιατροδικαστής και… το σκοτεινό παρελθόν του πατέρα

‼️Ο πατέρας της άτυχης αυτής ψυχής που πέθανε στην Κω έχει...