Στο προσκήνιο και πάλι ο ΣΕΑ Παραμυθιάς της Εγνατίας Οδού

Ημερομηνία:

🛣️Ένα έργο που δημοπρατήθηκε η διαμόρφωση των υποδομών το 2011

1️⃣Ο ΣΕΑ Παραμυθιάς στo Ελευθεροχώρι, είναι ένας από τους 4 Σταθμούς Εξυπηρέτησης Αυτοκινήτων που υπήρχαν υπογεγραμμένες συμβάσεις απο την έναρξη της Εγνατίας οδού και θα ήταν ο πρώτος ΣΕΑ στα 122 χλμ του αυτοκινητόδρομου στην Ήπειρο. 

↪️Με την υπ’ αρ. 676/3απόφαση του ΔΣ της Εγνατίας, ειχε εγκριθεί από τον Ιούνιο του 2011 η δημοπράτηση για τις εργασιες υποδομής των γηπέδων του ζεύγους ΣΕΑ Παραμυθιάς στo Ελευθεροχώρι, προϋπολογισμού 4.400.000 ευρώ. Μέχρι το 2014, ειχαν  ολοκληρωθεί κατά μεγάλο ποσοστό τα έργα διαμόρφωσης  από την «Εγνατία οδός Α.Ε» με σχετική εργολαβία. Απο τότε σιγή ιχθύος… 

🗓️Φέτος, ύστερα απο 13 χρονια και μετά τις υπογραφές παραχώρησης,  η ΤΕΡΝΑ που έγινε το νέο αφεντικό της Εγνατίας Οδού, η νέα ιδιοκτήτρια εταιρεία ειναι υποχρεωμένη να προχωρήσει και σε επενδύσεις και μία από τις δεσμεύσεις που περιλαμβάνονται στη σύμβαση είναι η κατασκευή και 16 Σταθμών Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών και 12 σύγχρονων χώρων στάθμευσης και αναψυχής κατά μήκος του οδικού άξονα. 

❌Η απουσία ΣΕΑ ήταν ένα τεράστιο έλλειμμα στον μεγαλύτερο οδικό άξονα με αποκλειστική ευθύνη του ελληνικού δημοσίου.. Όχι μόνο δεν τους κατασκεύασε εξ αρχής, όπως θα έπρεπε, αλλά δεν μερίμνησε να καλύψει το κενό ούτε στα 15 χρόνια λειτουργίας του αυτοκινητοδρόμου.. Και δεν αποτελεί δικαιολογία για όλα η οικονομική κρίση!

✅Υπενθυμίζουμε πως ο ΣΕΑ Παραμυθιάς θα είναι αμφίπλευρος και θα αποτελείται από 2 πρατήρια βενζίνης, εμπορικά καταστήματα καθώς και 2 εστιατόρια. Επίσης ο διερχόμενος οδηγός θα έχει πρόσβαση σε ΑΤΜ, σε παιδική χαρά, υπαίθριο χώρο ανάπαυσης και αναψυχής, κοινόχρηστες τουαλέτες αλλά και χώρο προβολής πολιτιστικών στοιχείων της Παραμυθιάς.

🕛Σε αναμονή λοιπόν.

Πηγή: paramythia-online.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Share post:

Εγγραφή

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό

Παπαλεξόπουλος (ΣΕΒ): Η Ευρώπη χάνει ανταγωνιστικότητα εδώ και 25 χρόνια

🇪🇺«Χρειαζόμαστε περισσότερη και καλύτερη Ευρώπη» δήλωσε ο πρόεδρος του...

Συγκλονίζει φίλος του ΠΑΟΚ που βρέθηκε στο Μπριζ: «Μας χτυπούσαν σαν να είμαστε ζώα»

⚫⚪ΠΑΟΚ: Η περιγραφή του Γιάννη Παπαγεωργίου, φίλου των ασπρόμαυρων που...

Σκρέκας: Στόχος το αρνί κάτω από 10 ευρώ το Πάσχα

🗣️«Τα μέτρα σταδιακά έχουν αρχίσει να αποδίδουν», τόνισε αναφορικά...

Ο μικρός Χρήστος αφήνει μπαλόνι στον ουρανό για τη μαμά του που χάθηκε στα Τέμπη

🎈 Ένα μπαλόνι στον ουρανό αφήνει ο μικρός Χρήστος...