Μισό ευρώ ακριβότερο το εισιτήριο προς το Νησί

Ημερομηνία:

📌Κατά μισό ευρώ ακριβαίνουν οι μετακινήσεις προς το Νησί μετά την συζήτηση και την απόφαση που έλαβε το Περιφερειακό Συμβούλιο.

↪️Το αίτημα είχε υποβληθεί εδώ και αρκετές ημέρες κι αφού στους πλόες δεν είχε γίνει καμία αύξηση τα τελευταία 14 χρόνια.

🙋‍♂️Η εισήγηση έγινε από τον Αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Γοργόλη και σύμφωνα με αυτή το κανονικό εισιτήριο αυξάνεται από τα δύο ευρώ που είναι σήμερα στα δυόμισι. Για πολύτεκνες οικογένειες θα υπάρχει πρόβλεψη ώστε να καταβάλλουν αντίτιμο τεσσάρων εισιτηρίων και όχι παραπάνω.

📈Επίσης αυξάνεται από τα ογδόντα λεπτά στο ένα ευρώ η μετακίνηση για τους μόνιμους κατοίκους του Νησιού ενώ για όλες τις άλλες κατηγορίες εισιτηρίων, όπως τα μαθητικά και τα φοιτητικά οι τιμές παραμένουν ως έχουν σήμερα.

↪️Στη συνεδρίαση υπήρξαν τοποθετήσεις και εκ μέρους των λεμβούχων ενώ ο Περιφερειάρχης πρότεινε αύξηση και στο φοιτητικό εισιτήριο κατά μισό ευρώ αλλά μόνο για τους φοιτητές και τους μαθητές που έρχονται από άλλες περιοχές και όχι τους Γιαννιώτες.

‼️Η πρότασή του προκάλεσε αντιδράσεις από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης οι οποίες εκτίμησαν ότι η εισήγηση του αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Γοργόλη είναι συνετή και τεκμηριωμένη και τελικά ήταν αυτή που υιοθετήθηκε από το σώμα.

Πηγή: epiruspost.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Share post:

Εγγραφή

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό

Φορτίο μαμούθ με αναβολικά και ινδικό βιάγκρα κατέσχεσαν οι Ιταλοί σε φορτηγό που είχε φύγει από την Ηγουμενίτσα

💥Μια άνευ προηγουμένου κατάσχεση φαρμακευτικών προϊόντων τα οποία βρίσκονταν...

J2US: Η αλλαγή της Δέσποινας Βανδή που προκάλεσε έκπληξη – «Ποια είναι η κυρία;»

💥Η μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή. 🔙Ύστερα από...