Ηγουμενίτσα: Μαθητές και μαθήτριες του 1ου Γενικού λυκείου συγκέντρωσαν ένα συμβολικό ποσό χρημάτων και το παρέδωσαν στη “Φλόγα”

Ημερομηνία:

🤝Η αλληλεγγύη και η συμπαράσταση προς τους συνανθρώπους μας σε κρίσιμες στιγμές αποτελεί τον πυρήνα της ανθρωπιάς. Σε μια πρωτοβουλία που αντικατοπτρίζει αυτές τις αξίες, οι μαθητές και μαθήτριες της Α’ Τάξης του 1ου Γενικού Λυκείου Ηγουμενίτσας έδωσαν το παράδειγμα, συγκεντρώνοντας ένα συμβολικό ποσό για τη ΦΛΟΓΑ.

🙏Η ΦΛΟΓΑ, μια οργάνωση που ασχολείται με την υποστήριξη παιδιών με καρκίνο, αποτελεί σημείο αναφοράς για τη βοήθεια και την ενίσχυση των παιδιών που αντιμετωπίζουν αυτήν τη δύσκολη πάλη. Με δράσεις που προάγουν την έρευνα, την ψυχολογική υποστήριξη και την παροχή ιατρικών υπηρεσιών, η ΦΛΟΓΑ εργάζεται αδιάκοπα για να προσφέρει ανακούφιση και ελπίδα σε αυτά τα παιδιά και τις οικογένειές τους.

Η πρωτοβουλία των μαθητών και μαθητριών της Α’ Τάξης του Λυκείου Ηγουμενίτσας αντιπροσωπεύει μια ενθαρρυντική πράξη αλληλεγγύης και ευαισθητοποίησης. Μέσω της συγκέντρωσης ενός συμβολικού ποσού για τη ΦΛΟΓΑ, οι μαθητές δείχνουν ότι ακόμα και με μικρές πράξεις μπορούμε να κάνουμε μεγάλη διαφορά στη ζωή των άλλων.

Είναι σημαντικό να αναγνωρίζουμε και να επαινούμε τέτοιες πρωτοβουλίες, καθώς αναδεικνύουν το καλό πνεύμα και την ενεργό συμμετοχή των νέων στις κοινωνικές δράσεις. Επιπλέον, ενθαρρύνουν τους υπόλοιπους να εμπνευστούν και να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους, δημιουργώντας ένα κύκλο αλληλεγγύης και ενίσχυσης που επηρεάζει θετικά την κοινωνία μας.

Σε μια εποχή που η ανάγκη για αλληλεγγύη και υποστήριξη είναι πιο επιτακτική από ποτέ, η πρωτοβουλία των μαθητών του 1ου Γενικού Λυκείου Ηγουμενίτσας αναδεικνύει τη δύναμη της αλληλεγγύης…

Πηγή: thesprotia24

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Share post:

Εγγραφή

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό

Ντοκυμαντέρ για την Κλεοπάτρα στην Αρχαία Νικόπολη

🎞️Σκηνικό  για ντοκιμαντέρ   με  τίτλο «Pharaohs at war –...

Νέα πρόκληση της Σκοπιανής Σιλιάνοφσκα στη συνάντηση με τον Πάπα

❗Η «ευχαριστήρια» ανάρτησή της στον Ποντίφηκα που «τορπιλίζει» την...

Λούρος: 67χρονος  έβαλε τέλος στη ζωή του

🥀Νεκρός σε αγρόκτημα ιδιοκτησίας του βρέθηκε ένας 67χρονος στον...

Αχιλλέας Μπέος: Επιθεώρηση με μαγιό στην παραλία και επίθεση στους «περιβαλλοντολόγους του κ@@ου»

🏖️Ο Αχιλλέας Μπέος βρέθηκε στις Αλυκές Βόλου για το πρώτο συμβολικό...