Σοβαρή καθυστέρηση και πολλές αστοχίες, προδιαγράφονται στις πασχαλινές πληρωμές αγροτών, Μεγάλη Τρίτη δείχνει το ημερολόγιο

Ημερομηνία:

📌«Χαμηλό βαρομετρικό» συνεχίζει να επικρατεί στον ΟΠΕΚΕΠΕ γύρω από το θέμα των πληρωμών με την πρώτη προθεσμία που είχε δοθεί -προ μηνός περίπου- και τοποθετούσε την πίστωση, τουλάχιστον για 4 συνδεδεμένες ενισχύσεις (βαμβάκι, καλαμπόκι, σιτηρά και κτηνοτροφικά ψυχανθή) για τις 22 Απριλίου (δηλαδή για σήμερα) να περνάει άπρακτη.

↪️Η αίσθηση που υπάρχει, έως αυτή τη στιγμή, είναι ότι το σύνολο σχεδόν των μεγάλων εκκρεμοτήτων ύψους ύψους 700 εκατ. ευρώ που αφορούν σε τρεις μεγάλες κατηγορίες, δηλαδή συνδεδεμένες ενισχύσεις, eco-schemes και παλιές υποχρεώσεις (από το 2014 και εντεύθεν), δρομολογείται για την Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου. Δύσκολα θα δούμε κάποια από τις μεγάλες κατηγορίες πληρωμών να γίνεται νωρίτερα και αυτό έχει να κάνει με πολλά και μάλλον «εσωτερικά ζητήματα» εκείνων που έχουν επιφορτισθεί την ευθύνη επεξεργασίας των στοιχείων και διαμόρφωσης των σχετικών εντολών πληρωμής.

📆Εικάζεται λοιπόν ότι οι πληρωμές στο καλό σενάριο θα γίνουν (όσες τελικά γίνουν) μαζικά την ερχόμενη Τρίτη 30 Απριλίου για τους ακόλουθους λόγους:

Δείτε περισσότερα εδώ.

Πηγή: agronews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Share post:

Εγγραφή

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό

Ακρίβεια: Ανησυχία για την τιμή του χυμού πορτοκαλιού – Αυξημένος κατά 48,4% μέσα σε έναν χρόνο

📈Στα… ύψη φθάνει το κόστος ακόμη ενός βασικού αγαθού, του χυμού πορτοκαλιού. ↪️Τον… ατελείωτο έχουν τα προϊόντα στην τιμή των...

Άγριο ξύλο μεταξύ οδηγών στη λεωφόρο Θηβών – Στο νοσοκομείο 2 τραυματίες

💥Απίστευτες σκηνές στην λεωφόρο Θηβών ανάμεσα σε οδηγούς αυτοκινήτων οι οποίοι...

Κύπελλο Ελλάδος: Η Στεφανί Φραπάρ θα είναι η ρέφερι του τελικού

⚽Η 40χρονη Γαλλίδα έρχεται για πρώτη φορά στην χώρα...