Κικίλιας για Μπελέρη: Εφόσον εκλεγεί θα υπάρχει στην Ευρωβουλή η φωνή των αδελφών μας στη Β. Ήπειρο

Ημερομηνία:

🗣️«Δεν αισθάνομαι ότι η Αλβανία είναι και η πρώτη χώρα ως κράτος δικαίου και πιστεύω ότι οι ομογενείς μας, οι Βορειοηπειρώτες, οι άνθρωποι που είναι κομμάτι εκ της σαρκός μας, θα μπορούν να έχουν φωνή», είπε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας

↪️Στην υποψηφιότητα του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρη, αναφέρθηκε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, χαρακτηρίζοντάς την «βαρύνουσας και σημειολογικής σημασίας».

🗣️«Αισθάνομαι ότι θα μπορεί να υπάρχει, αν κι εφόσον εκλεγεί, η φωνή των αδερφών μας στη Βόρεια Ήπειρο στην Ευρωβουλή. Δεν αισθάνομαι ότι η Αλβανία είναι και η πρώτη χώρα ως κράτος δικαίου και πιστεύω ότι οι ομογενείς μας, οι Βορειοηπειρώτες, οι άνθρωποι που είναι κομμάτι εκ της σαρκός μας, θα μπορούν να έχουν φωνή, με πολιτικά επιχειρήματα και τη δυνατότητα εκεί που λαμβάνονται οι αποφάσεις της ευρωπαϊκής μας οικογένειας να μπορούν να αρθρώνουν λόγο και να υπερασπίζονται εαυτόν. Είναι πολύ σημαντικό κομμάτι για εμάς, που είμαστε κράτος αλλά και έθνος. Η πατρίδα μας είναι παντού, δεν φτάνει μόνο μέχρι τα σύνορά μας. Στο εξωτερικό η ελληνική ψυχή και η ελληνική καρδιά υπερασπίζεται τις παραδόσεις μας, την εκκλησία, την οικογένεια, την πατρίδα μας και την ιστορία μας. Είναι κομμάτι συνυφασμένο και με την παράταξή μας στη Νέα Δημοκρατία. Ναι, υποστηρίζουμε την πατρίδα μας, η οποία θεωρούμε ότι είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ορθόδοξη ελληνική θρησκεία ανά τους αιώνες και την ελληνική οικογένεια και πρέπει να κάνουμε όσο πιο πολλά μπορούμε για το δημογραφικό, που είναι η μεγαλύτερη κρίση που θα αντιμετωπίσει η χώρα μας τις επόμενες δεκαετίες», είπε συγκεκριμένα μιλώντας στο Action24. 

Δείτε περισσότερα εδώ.

Πηγή: protothema.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Share post:

Εγγραφή

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό

Φορτίο μαμούθ με αναβολικά και ινδικό βιάγκρα κατέσχεσαν οι Ιταλοί σε φορτηγό που είχε φύγει από την Ηγουμενίτσα

💥Μια άνευ προηγουμένου κατάσχεση φαρμακευτικών προϊόντων τα οποία βρίσκονταν...

J2US: Η αλλαγή της Δέσποινας Βανδή που προκάλεσε έκπληξη – «Ποια είναι η κυρία;»

💥Η μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή. 🔙Ύστερα από...