Γιωρ(Γιάκης): Υπογράφει Μνημόνιο ο Δήμος με τον Γκριμαλντι;

Ημερομηνία:

📌Ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας εδώ και μερικές ημέρες τοποθετήθηκε δημόσια και αιχμηρά για προβλήματα που ανακύπτουν από αποφάσεις και πρακτικές της διοίκησης του ιδιωτικοποιημένου ΟΛΗΓ.

💥Προβλήματα αναφέρουν και κάτοικοι της περιοχής που βλέπουν ζωτικούς χώρους για την λειτουργία της πόλης να περιορίζονται.

❌Όλα αυτά όμως δεν φαίνεται να τα συμμερίζεται ο Δήμος Ηγουμενίτσας. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Δήμαρχος μέχρι στιγμής δεν έχει πει ούτε μία λέξη δημόσια ενώ δεν υπήρξε η παραμικρή αντίδραση στην πρόταση του Αντιπεριφερειάρχη για έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και λήψη από κοινού αποφάσεων.

😉Κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να συμβεί  αφού ο Δήμος έχει τα δικά του πλάνα συνεργασίας με τον ΟΛΗΓ.

🤝Κι αυτό επισημοποιείται από τη συνάντηση που είχε ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Σωτήρης Γιάκης –πρόσωπο της απολύτου εμπιστοσύνης του Δημάρχου- με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού Λιμένος Θανάση Πορφύρη.

✅Όπως προκύπτει από την ανάρτηση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου με την οποία απευθύνεται στους κατοίκους της Ηγουμενίτσας, η συνεργασία υπήρξε γόνιμη και ουσιαστική ενώ αναμένεται να ακολουθήσει και μνημόνιο συνεργασίας.

👑Ο κ. Γιάκης δεν παραλείπει να σχολιάσει άλλες φωνές, υπονοώντας τον Αντιπεριφερειάρχη, κάνοντας λόγο για κορόνες που δυναμιτίζουν το κλίμα.

🗣️Επειδή ο Γενικός Γραμματέας αποτελεί θεσμό, εξάγεται το συμπέρασμα ότι οι απόψεις που διατυπώνει, αποτελούν και θέσεις της Δημοτικής Αρχής Ηγουμενίτσας η οποία προφανώς τις επικροτεί.. Άλλωστε δεν θα επέλεγε σε διαφορετική περίπτωση να εγκρίνει μία τέτοια συνάντηση όταν είναι γνωστές οι θέσεις  του Αντιπεριφερειάρχη αλλά και αποτυπωμένα ζητήματα στη λειτουργία της πόλης.

📱Στην ανάρτησή του ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου αναφέρει:

«Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

στο γραφείο του Διευθύνοντος Συμβούλου της Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε.  έλαβε χώρα εχθές, προγραμματισμένη συνάντησή μας.

Αναπτύχθηκαν θέματα που άπτονται της Συνεργασίας και της Σύμπραξης -όπως για παράδειγμα η Κρουαζιέρα- του Δήμου με την Εταιρεία.

Η συζήτηση διεξήχθη σε κλίμα αμοιβαίας κατανόησης και συνεργατικού πνεύματος.

Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος, ότι σύντομα ένα καλό Μνημόνιο Συνεργασίας θα επισφραγίσει τον εποικοδομητικό διάλογο που έχει ήδη ξεκινήσει, με προβλεπόμενες δράσεις, που θα λειτουργούν επ’ ωφελεία της πόλης, του Δήμου και του κοινωνικού συνόλου.

 Κορόνες άνευ ουσιαστικού αντικρίσματος και τροχιοδεικτικές αντιπαλότητας, μόνον να δυναμιτίζουν μπορούν, το επιδιωκόμενο κλίμα αλληλοσεβασμού και αλληλοκατανόησης, στα πλαίσια της καλής γειτονίας».

Πηγή: epiruspost.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Share post:

[tds_leads title_text="Εγγραφή" input_placeholder="Email" btn_horiz_align="content-horiz-center" pp_checkbox="yes" pp_msg="JUNFJTg4JUNGJTg3JUNGJTg5JTIwJUNFJUI0JUNFJUI5JUNFJUIxJUNFJUIyJUNFJUFDJUNGJTgzJUNFJUI1JUNFJUI5JTIwJUNFJUJBJUNFJUIxJUNFJUI5JTIwJUNFJUIxJUNGJTgwJUNFJUJGJUNFJUI0JUNFJUFEJUNGJTg3JUNFJUJGJUNFJUJDJUNFJUIxJUNFJUI5JTIwJUNGJTg0JUNFJUI3JUNFJUJEJTIwJTNDYSUyMGhyZWYlM0QlMjIlMjMlMjIlM0UlQ0UlQTAlQ0UlQkYlQ0UlQkIlQ0UlQjklQ0YlODQlQ0UlQjklQ0UlQkElQ0UlQUUlMjAlQ0UlOTElQ0YlODAlQ0UlQkYlQ0YlODElQ0YlODElQ0UlQUUlQ0YlODQlQ0UlQkYlQ0YlODUlM0MlMkZhJTNFLg==" f_title_font_family="" f_title_font_size="eyJhbGwiOiIyNCIsInBvcnRyYWl0IjoiMjAiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyMiJ9" f_title_font_line_height="1" f_title_font_weight="700" f_title_font_spacing="-1" msg_composer="success" display="column" gap="10" input_padd="eyJhbGwiOiIxNXB4IDEwcHgiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIxMnB4IDhweCIsInBvcnRyYWl0IjoiMTBweCA2cHgifQ==" input_border="1" btn_text="Εγγραφή" btn_tdicon="tdc-font-tdmp tdc-font-tdmp-arrow-right" btn_icon_size="eyJhbGwiOiIxOSIsImxhbmRzY2FwZSI6IjE3IiwicG9ydHJhaXQiOiIxNSJ9" btn_icon_space="eyJhbGwiOiI1IiwicG9ydHJhaXQiOiIzIn0=" btn_radius="3" input_radius="3" f_msg_font_family="" f_msg_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsInBvcnRyYWl0IjoiMTIifQ==" f_msg_font_weight="600" f_msg_font_line_height="1.4" f_input_font_family="653" f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxNCIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEzIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMiJ9" f_input_font_line_height="1.2" f_btn_font_family="" f_input_font_weight="500" f_btn_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSJ9" f_btn_font_line_height="1.2" f_btn_font_weight="700" f_pp_font_family="" f_pp_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSJ9" f_pp_font_line_height="1.2" pp_check_color="#000000" pp_check_color_a="#f15b27" pp_check_color_a_h="#f15b27" f_btn_font_transform="uppercase" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjQwIiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJsYW5kc2NhcGUiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM1IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJsYW5kc2NhcGVfbWF4X3dpZHRoIjoxMTQwLCJsYW5kc2NhcGVfbWluX3dpZHRoIjoxMDE5LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" msg_succ_radius="2" btn_bg="#f15b27" btn_bg_h="#f15b27" title_space="eyJwb3J0cmFpdCI6IjEyIiwibGFuZHNjYXBlIjoiMTQiLCJhbGwiOiIxOCJ9" msg_space="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIwIDAgMTJweCJ9" btn_padd="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTBweCJ9" msg_padd="eyJwb3J0cmFpdCI6IjZweCAxMHB4In0=" unsub_msg="JUNFJTg4JUNGJTg3JUNFJUI1JUNGJTg0JUNFJUI1JTIwJUNFJUFFJUNFJUI0JUNFJUI3JTIwJUNFJUI1JUNFJUIzJUNFJUIzJUNGJTgxJUNFJUIxJUNGJTg2JUNFJUI1JUNFJUFGJTIwJUNGJTgzJUNFJUI1JTIwJUNFJUIxJUNGJTg1JUNGJTg0JUNFJUFFJUNFJUJEJTIwJUNGJTg0JUNFJUI3JTIwJUNFJUJCJUNFJUFGJUNGJTgzJUNGJTg0JUNFJUIxJTIwJUNFJUIxJUNFJUJCJUNFJUJCJUNFJUI3JUNFJUJCJUNFJUJGJUNFJUIzJUNGJTgxJUNFJUIxJUNGJTg2JUNFJUFGJUNFJUIxJUNGJTgyIQ=="]
spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό

Φεστιβάλ Τεχνών Φοινικίου

📆Φεστιβάλ Τεχνών Φοινικίου στις 15 ως και τις 30...

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην Δήμαρχος Δωδώνης Γ. Παπαδιαμάντης

📌Στην τελευταία του κατοικία οδηγήθηκε ο τέως Δήμαρχος Δωδώνης...

Ο Αντρέας Γεωργίου διαφημίζει τα Ιωάννινα με το «Ταμπού»

🎞️Ένα εντυπωσιακό βίντεο με εικόνες από τα Ιωάννινα, την...

Χάρης Βαρθακούρης και Γιάννης Βαρδής στα Γιάννινα

💥Ο Χάρης Βαρθακούρης και ο Γιάννης Βαρδής ύστερα από...