Προς οριστικό κλείσιμο η «Κυρά Φροσύνη»

Ημερομηνία:

❌Με οριστικό κλείσιμο απειλείται η «Κυρά Φροσύνη» καθώς η νομική υπηρεσία του Δήμου που μελέτησε όλο τον φάκελο μετά από αναβολή που είχε πάρει το θέμα στα μέσα Απριλίου, από την Δημοτική Επιτροπή, κρίνει ότι δεν προκύπτουν στοιχεία ικανά να αλλάξουν την εισήγηση του Τμήματος Αδειοδότησης Εμπορικών Δραστηριοτήτων.

📆Το θέμα θα συζητηθεί στη βάση της εισήγησης αυτής στη Δημοτική Επιτροπή που συνεδριάζει την Τρίτη 14 Μαΐου ενώ είναι άγνωστο αν και ποιες ενέργειες έχουν γίνει στο ενδιάμεσο από τη ΔΗΑΝΕΤΑΙ που αποτελεί και τον ιδιοκτήτη του καταστήματος.

❗Σύμφωνα με την εισήγηση του Τμήματος Αδειοδοτήσεων Καταστημάτων, από τον έλεγχο που έκαναν υπάλληλοι της Κτηματικής Υπηρεσίας, διαπιστώθηκε ότι υπάρχουν αυθαίρετες κατασκευές εντός της κοινόχρηστης παρόχθιας ζώνης, όπως αυτή οριοθετήθηκε με ΦΕΚ του 2016.

❗Κατά τους ελεγκτές οι κατασκευές αυτές έχουν ως αποτέλεσμα την αλλοίωση του χώρου της κοινόχρηστης παρόχθιας ζώνης την αναίρεση του κοινόχρηστου χαρακτήρα και την αποκλειστική χρήση για επαγγελματικούς λόγους.

📆Τον περασμένο Σεπτέμβριο υπήρξε κατεπείγουσα παραγγελία της Εισαγγελίας Ιωαννίνων και ακολούθησε έλεγχος από την Πολεοδομία.

✅Η εταιρεία που έχει μισθωμένο τον χώρο κατέθεσε τους ισχυρισμούς της στην Υπηρεσία Καταστημάτων η οποία ωστόσο εισηγείται στην Δημοτική Επιτροπή την ανάκληση της άδειας ίδρυσης και λειτουργίας του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος κάτι με το οποίο συμφωνεί πλέον και η Νομική Υπηρεσία του Δήμου.

Πηγή: epiruspost

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Share post:

Εγγραφή

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό

Φορτίο μαμούθ με αναβολικά και ινδικό βιάγκρα κατέσχεσαν οι Ιταλοί σε φορτηγό που είχε φύγει από την Ηγουμενίτσα

💥Μια άνευ προηγουμένου κατάσχεση φαρμακευτικών προϊόντων τα οποία βρίσκονταν...

J2US: Η αλλαγή της Δέσποινας Βανδή που προκάλεσε έκπληξη – «Ποια είναι η κυρία;»

💥Η μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή. 🔙Ύστερα από...