Ρότσα: «Μένω στον Θεσπρωτό από άλλο πόστο – Όταν ήρθα δεν υπήρχε ούτε ένα δελτίο»

Ημερομηνία:

📌Τον απολογισμό της δύσκολης χρονιάς για τον Θεσπρωτό, που με νεανικό ρόστερ, ομάδα από το μηδέν το καλοκαίρι και χαμηλό μπάτζετ απέφυγε την τελευταία αγωνιστική τον δεύτερο σερί υποβιβασμό, έκανε στο monobala.gr ο Χουάν Ραμόν Ρότσα.

👉Ο καταξιωμένος τεχνικός της ομάδας της Ηγουμενίτσας, που πρόσφερε πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ειδικά ως προπονητής και παίκτης στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο συνδέθηκε διαχρονικά, αλλά και σε άλλες ομάδες, αναφέρθηκε στις συνθήκες που βίωσε στους Ηπειρώτες, τον ανταγωνισμό στο Β΄ όμιλο, την επόμενη μέρα, αλλά και την πρόθεση του ίδιου.

Ναι μεν να μείνει στους «κιτρινόμαυρους» ο Αργεντινός, που πλέον νιώθει Έλληνας από αρκετά χρόνια, αλλά εκτός απροόπτου ως τεχνικός διευθυντής, φέρνοντας μάλιστα ο ίδιος τον επόμενο προπονητή, που τον… χαρακτήρισε έκπληξη. Βεβαίως, δεν γινόταν να μην αναφερθεί και στο αγαπημένο του «τριφύλλι». Αναλυτικά οι τοποθετήσεις Ρότσα:

«Δεν υπήρχε ούτε δελτίο στις 20 Αυγούστου, όταν ήρθα Ηγουμενίτσα»

Για τη φετινή αγχωτική χρονιά στο Θεσπρωτό και τις δυσκολίες μέσα από τις οποίες πέρασε και «σμιλεύτηκε» ένα νεανικό ρόστερ, ειδικά στην εκκίνηση και το πρώτο μισό της σεζόν σε δυσμενείς συνθήκες: «Προερχόμασταν από μια χρονιά με μεγάλη πίκρα. Πέσαμε από τη Super League 2, χωρίς να ευθυνόμαστε τόσο εμείς για τον υποβιβασμό. Ήταν η μη τήρηση οικονομικών δεδομένων στην κατηγορία, παρότι υπήρξε συμφωνία της Super League 2 με τον κ. Αυγενάκη για χρηματοδότηση, από κέρδη και Betsson. Πήγαν περισσότερα χρήματα στη Super League 1 και δυστυχώς κάποιες ομάδες δε μπόρεσαν να ανταπεξέλθουν σε αυτά τα δεδομένα. Ήταν… ανάποδος σχεδιασμός εντέλει και χάσαμε την κατηγορία, κάτι που προκάλεσε μεγάλη στεναχώρια. Ο κ. Αραμπατζάκης, μπροστάρης στη διοίκηση και εμπνευστής της ιδέας στο Θεσπρωτό, είναι φίλος μου από την Ολλανδία.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Share post:

[tds_leads title_text="Εγγραφή" input_placeholder="Email" btn_horiz_align="content-horiz-center" pp_checkbox="yes" pp_msg="JUNFJTg4JUNGJTg3JUNGJTg5JTIwJUNFJUI0JUNFJUI5JUNFJUIxJUNFJUIyJUNFJUFDJUNGJTgzJUNFJUI1JUNFJUI5JTIwJUNFJUJBJUNFJUIxJUNFJUI5JTIwJUNFJUIxJUNGJTgwJUNFJUJGJUNFJUI0JUNFJUFEJUNGJTg3JUNFJUJGJUNFJUJDJUNFJUIxJUNFJUI5JTIwJUNGJTg0JUNFJUI3JUNFJUJEJTIwJTNDYSUyMGhyZWYlM0QlMjIlMjMlMjIlM0UlQ0UlQTAlQ0UlQkYlQ0UlQkIlQ0UlQjklQ0YlODQlQ0UlQjklQ0UlQkElQ0UlQUUlMjAlQ0UlOTElQ0YlODAlQ0UlQkYlQ0YlODElQ0YlODElQ0UlQUUlQ0YlODQlQ0UlQkYlQ0YlODUlM0MlMkZhJTNFLg==" f_title_font_family="" f_title_font_size="eyJhbGwiOiIyNCIsInBvcnRyYWl0IjoiMjAiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyMiJ9" f_title_font_line_height="1" f_title_font_weight="700" f_title_font_spacing="-1" msg_composer="success" display="column" gap="10" input_padd="eyJhbGwiOiIxNXB4IDEwcHgiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIxMnB4IDhweCIsInBvcnRyYWl0IjoiMTBweCA2cHgifQ==" input_border="1" btn_text="Εγγραφή" btn_tdicon="tdc-font-tdmp tdc-font-tdmp-arrow-right" btn_icon_size="eyJhbGwiOiIxOSIsImxhbmRzY2FwZSI6IjE3IiwicG9ydHJhaXQiOiIxNSJ9" btn_icon_space="eyJhbGwiOiI1IiwicG9ydHJhaXQiOiIzIn0=" btn_radius="3" input_radius="3" f_msg_font_family="" f_msg_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsInBvcnRyYWl0IjoiMTIifQ==" f_msg_font_weight="600" f_msg_font_line_height="1.4" f_input_font_family="653" f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxNCIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEzIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMiJ9" f_input_font_line_height="1.2" f_btn_font_family="" f_input_font_weight="500" f_btn_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSJ9" f_btn_font_line_height="1.2" f_btn_font_weight="700" f_pp_font_family="" f_pp_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSJ9" f_pp_font_line_height="1.2" pp_check_color="#000000" pp_check_color_a="#f15b27" pp_check_color_a_h="#f15b27" f_btn_font_transform="uppercase" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjQwIiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJsYW5kc2NhcGUiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM1IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJsYW5kc2NhcGVfbWF4X3dpZHRoIjoxMTQwLCJsYW5kc2NhcGVfbWluX3dpZHRoIjoxMDE5LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" msg_succ_radius="2" btn_bg="#f15b27" btn_bg_h="#f15b27" title_space="eyJwb3J0cmFpdCI6IjEyIiwibGFuZHNjYXBlIjoiMTQiLCJhbGwiOiIxOCJ9" msg_space="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIwIDAgMTJweCJ9" btn_padd="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTBweCJ9" msg_padd="eyJwb3J0cmFpdCI6IjZweCAxMHB4In0=" unsub_msg="JUNFJTg4JUNGJTg3JUNFJUI1JUNGJTg0JUNFJUI1JTIwJUNFJUFFJUNFJUI0JUNFJUI3JTIwJUNFJUI1JUNFJUIzJUNFJUIzJUNGJTgxJUNFJUIxJUNGJTg2JUNFJUI1JUNFJUFGJTIwJUNGJTgzJUNFJUI1JTIwJUNFJUIxJUNGJTg1JUNGJTg0JUNFJUFFJUNFJUJEJTIwJUNGJTg0JUNFJUI3JTIwJUNFJUJCJUNFJUFGJUNGJTgzJUNGJTg0JUNFJUIxJTIwJUNFJUIxJUNFJUJCJUNFJUJCJUNFJUI3JUNFJUJCJUNFJUJGJUNFJUIzJUNGJTgxJUNFJUIxJUNGJTg2JUNFJUFGJUNFJUIxJUNGJTgyIQ=="]
spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό

Φεστιβάλ Τεχνών Φοινικίου

📆Φεστιβάλ Τεχνών Φοινικίου στις 15 ως και τις 30...

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην Δήμαρχος Δωδώνης Γ. Παπαδιαμάντης

📌Στην τελευταία του κατοικία οδηγήθηκε ο τέως Δήμαρχος Δωδώνης...

Ο Αντρέας Γεωργίου διαφημίζει τα Ιωάννινα με το «Ταμπού»

🎞️Ένα εντυπωσιακό βίντεο με εικόνες από τα Ιωάννινα, την...

Χάρης Βαρθακούρης και Γιάννης Βαρδής στα Γιάννινα

💥Ο Χάρης Βαρθακούρης και ο Γιάννης Βαρδής ύστερα από...