Σκοτεινές σκοπιμότητες βλέπει ο ΜΕΣ Πέρδικας πίσω από την στήλη | Από την κλειδαρότρυπα

Ημερομηνία:

Ο Μορφωτικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Πέρδικας (ΜΕΣΠΕ) διαψεύδει δημοσίευμα που εμφανίστηκε σήμερα στον δικτυακό τόπο thesprotianews.gr σε σχέση με την δήθεν αγανάκτηση του με την Δημοτική αρχή για τη μη μετάβαση του χορευτικού του τμήματος στην πίτα του Ηπειρώτη.

Μετά την προσεκτική ανάγνωση του επίμαχου άρθρου, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ να εκδώσει την παρούσα ανακοίνωση, ως έκφραση της άμεσης διαφωνίας και διαμαρτυρίας μας.

Διαψεύδουμε κατηγορηματικά τις αναφορές που εμφανίστηκαν στο άρθρο και οι οποίες παρουσιάζουν τον Σύλλογο μας και την σχέση του με τον Δήμο σε αρνητικό φως. Επιθυμούμε να τονίσουμε ότι ουδέποτε εκφράστηκαν τέτοιες απόψεις από τα μέλη του ΔΣ μας. Η πραγματικότητα είναι ότι αναζητούμε πάντα την ενίσχυση της σχέσης μας με τον Δήμο μέσα από τη συνεργασία και τον αμοιβαίο σεβασμό, με σκοπό την προαγωγή και την προστασία του πολιτισμού.

Πιστεύουμε ότι το δημοσίευμα είχε ως στόχο να δημιουργήσει τεχνητές εντάσεις και να υπονομεύσει τις μέχρι τώρα άριστες σχέσεις που έχουμε αναπτύξει με τον Δήμο Ηγουμενίτσας, εξυπηρετώντας έτσι σκοτεινές σκοπιμότητες. Η δέσμευσή μας παραμένει αμετάβλητη: η προώθηση του πολιτισμού μας, πέρα από κάθε μικροπολιτική αντιπαράθεση.

Σαν άτομα τα μέλη του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου είμαστε φυσικά ο καθένας μας πολιτικοποιημένος και εκπροσωπούμε πλουραλιστικά όλες τις παρατάξεις. Αυτό δεν μας εμποδίζει να λειτουργούμε συλλογικά με μοναδικό σκοπό την προαγωγή των σκοπών του συλλόγου μας (που προαναφέραμε) και να καταδικάσουμε ΟΜΟΦΩΝΑ αυτο το άρθρο που θεωρούμε προσπάθεια χειραγώγησης μας. Ο ΜΕΣΠΕ θα παραμείνει μακριά από χρώματα και κόμματα, παράγοντας πολιτιστικό και όχι πολιτικό έργο.

Η ανακοίνωση μας αυτή αποτελεί έκφραση της ομόφωνης και αποφασιστικής μας στάσης ενάντια στις προσπάθειες παραπλάνησης και διαστρέβλωσης της αλήθειας. Αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα την προσπάθεια αυτή να διαταράξει την αρμονία και την ενότητα που επιδιώκουμε να διατηρήσουμε στην κοινότητα και επιμένουμε στην αξία του διαλόγου και της θετικής συνεργασίας.

Τέλος, η “γιορτή της προβατίνας” ήταν μια εκδήλωση του ΜΕΣΠΕ με την στήριξη του τοπικού συμβουλίου Πέρδικας, των συγχωριανών μας, των εθελοντών και ιδιαίτερα των κτηνοτρόφων που ευχαριστούμε για την προσφορά τους. Για το ΜΕΣΠΕ,Η Πρόεδρος Μαρκιανίδου Ραχήλ

και τα μέλη του ΔΣ (αλφαβητικά)

Βέρμπη Αικατερίνη

Μήτση Κωνσταντίνα

Πάμπολλα Μαρία

Παπαδάτος Κωνσταντίνος

Παπαζώη Αγλαϊα

Σαφαρίκας Αριστείδης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Share post:

Εγγραφή

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό

Επιστρέφει η σκόνη.. Βροχές και άνοδος της θερμοκρασίας

🌧️Συννεφιασμένος καιρός, βροχές αλλά και αφρικανική σκόνη θα συνθέσουν...

Τζακ ποτ στο Τζόκερ: Πόσα χρήματα θα μοιράσει στην κλήρωση της Τρίτης (23/4)

🎉🎊Κλήρωση Τζόκερ: Τζακ ποτ σημεώθηκε στην αποωινή κλήρωση του...

Πήρε θέση και ο Ιωαννίδης: «Δεν είχα να φοβηθώ τίποτα, η απάντησή μου θα δοθεί στο γήπεδο»

⚽Ο Φώτης Ιωαννίδης έδωσε τη δική του απάντηση για το υποτιθέμενο...

Κως: Πνίγηκε από τροφή το βρέφος – Όσα έδειξε ο ιατροδικαστής και… το σκοτεινό παρελθόν του πατέρα

‼️Ο πατέρας της άτυχης αυτής ψυχής που πέθανε στην Κω έχει...