Τα στοιχεία που «έδειξαν» την αυτοκτονία.. Άνεργος που διέμενε στα Γιάννινα ο αυτόχειρας

Ημερομηνία:

📌Ένα προς ένα αξιολογήθηκαν τα στοιχεία που βρέθηκαν στη σορό που εντοπίστηκε το πρωί και στον ευρύτερο χώρο. Ο τρόπος αυτοκτονίας του 50χρονου ημεδαπού μπορεί να έχει σοκάρει ακόμη και τους έμπειρους αξιωματικούς της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών που ήρθαν από τη Θεσσαλονίκη, όμως δεν είναι πρωτοφανής στα αστυνομικά χρονικά.

↪️Η σορός εντοπίστηκε νωρίς το πρωί σε μικρή απόσταση από τον κεντρικό δρόμο που οδηγεί στο Φρόντζο. Ένας ηλικιωμένος που πήγαινε βόλτα το σκύλο του ήταν ο πρώτος άνθρωπος που ήρθε αντιμέτωπος με την μακάβρια εικόνα.

👮Στο σημείο έφτασαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις. Η οδηγία ήταν να μην πειραχθεί τίποτα στο χώρο αφού η πρώτη εικόνα παρέπεμπε σε έγκλημα και σε μαφιόζικο χτύπημα.

↪️Τα πόδια ήταν καλυμμένα με σακούλες απορριμμάτων όπως και το κεφάλι. Στο ένα χέρι ήταν περασμένη  χειροπέδα και δεμένο με αλυσίδα το πιστόλι.

↪️Λίγο μετά τις έντεκα έφτασε στο σημείο το κλιμάκιο του Εγκληματολογικού καθώς και η ιατροδικαστής.

✅Αξιολογήθηκαν όλα τα στοιχεία, όπως η στάση του πτώματος, το τραύμα στο κεφάλι από το πιστόλι και τα σημειώματα που βρέθηκαν.

↪️Σε ένα από αυτά ο αυτόχειρας περιέγραφε τον χρόνο αγοράς του όπλου και τον τρόπο με τον οποίο είχε επιλέξει να βάλει τέλος στη ζωή του.

↪️Όταν έγινε η ταυτοποίηση της σορού οι αρχές διαπίστωσαν ότι πρόκειται για άτομα με ψυχολογικό υπόβαθρο που είχε κάνει και στο παρελθόν απόπειρα αυτοκτονίας.

↪️Επίσης από το υλικό που συγκέντρωσαν από κάμερες διαπίστωσαν ότι είχε κινηθεί μόνος του προς το συγκεκριμένο σημείο, τα ξημερώματα, μεταξύ πέντε και έξι το πρωί.

ℹ️Ο 50χρονος ημεδαπός, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, δεν ανήκει στο μόνιμο προσωπικό του Δήμου Δωδώνης ενώ ελέγχεται αν κατά το παρελθόν είχε εργαστεί για κάποιο διάστημα μέσω κοινωφελούς ή άλλου προγράμματος.

⚫Ο αυτόχειρας διέμενε στην πόλη των Ιωαννίνων, στην παρούσα φάση ήταν άνεργος ενώ οι γονείς του δεν βρίσκονται στη ζωή.

Πηγή: epiruspost.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Share post:

[tds_leads title_text="Εγγραφή" input_placeholder="Email" btn_horiz_align="content-horiz-center" pp_checkbox="yes" pp_msg="JUNFJTg4JUNGJTg3JUNGJTg5JTIwJUNFJUI0JUNFJUI5JUNFJUIxJUNFJUIyJUNFJUFDJUNGJTgzJUNFJUI1JUNFJUI5JTIwJUNFJUJBJUNFJUIxJUNFJUI5JTIwJUNFJUIxJUNGJTgwJUNFJUJGJUNFJUI0JUNFJUFEJUNGJTg3JUNFJUJGJUNFJUJDJUNFJUIxJUNFJUI5JTIwJUNGJTg0JUNFJUI3JUNFJUJEJTIwJTNDYSUyMGhyZWYlM0QlMjIlMjMlMjIlM0UlQ0UlQTAlQ0UlQkYlQ0UlQkIlQ0UlQjklQ0YlODQlQ0UlQjklQ0UlQkElQ0UlQUUlMjAlQ0UlOTElQ0YlODAlQ0UlQkYlQ0YlODElQ0YlODElQ0UlQUUlQ0YlODQlQ0UlQkYlQ0YlODUlM0MlMkZhJTNFLg==" f_title_font_family="" f_title_font_size="eyJhbGwiOiIyNCIsInBvcnRyYWl0IjoiMjAiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyMiJ9" f_title_font_line_height="1" f_title_font_weight="700" f_title_font_spacing="-1" msg_composer="success" display="column" gap="10" input_padd="eyJhbGwiOiIxNXB4IDEwcHgiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIxMnB4IDhweCIsInBvcnRyYWl0IjoiMTBweCA2cHgifQ==" input_border="1" btn_text="Εγγραφή" btn_tdicon="tdc-font-tdmp tdc-font-tdmp-arrow-right" btn_icon_size="eyJhbGwiOiIxOSIsImxhbmRzY2FwZSI6IjE3IiwicG9ydHJhaXQiOiIxNSJ9" btn_icon_space="eyJhbGwiOiI1IiwicG9ydHJhaXQiOiIzIn0=" btn_radius="3" input_radius="3" f_msg_font_family="" f_msg_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsInBvcnRyYWl0IjoiMTIifQ==" f_msg_font_weight="600" f_msg_font_line_height="1.4" f_input_font_family="653" f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxNCIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEzIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMiJ9" f_input_font_line_height="1.2" f_btn_font_family="" f_input_font_weight="500" f_btn_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSJ9" f_btn_font_line_height="1.2" f_btn_font_weight="700" f_pp_font_family="" f_pp_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSJ9" f_pp_font_line_height="1.2" pp_check_color="#000000" pp_check_color_a="#f15b27" pp_check_color_a_h="#f15b27" f_btn_font_transform="uppercase" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjQwIiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJsYW5kc2NhcGUiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM1IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJsYW5kc2NhcGVfbWF4X3dpZHRoIjoxMTQwLCJsYW5kc2NhcGVfbWluX3dpZHRoIjoxMDE5LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" msg_succ_radius="2" btn_bg="#f15b27" btn_bg_h="#f15b27" title_space="eyJwb3J0cmFpdCI6IjEyIiwibGFuZHNjYXBlIjoiMTQiLCJhbGwiOiIxOCJ9" msg_space="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIwIDAgMTJweCJ9" btn_padd="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTBweCJ9" msg_padd="eyJwb3J0cmFpdCI6IjZweCAxMHB4In0=" unsub_msg="JUNFJTg4JUNGJTg3JUNFJUI1JUNGJTg0JUNFJUI1JTIwJUNFJUFFJUNFJUI0JUNFJUI3JTIwJUNFJUI1JUNFJUIzJUNFJUIzJUNGJTgxJUNFJUIxJUNGJTg2JUNFJUI1JUNFJUFGJTIwJUNGJTgzJUNFJUI1JTIwJUNFJUIxJUNGJTg1JUNGJTg0JUNFJUFFJUNFJUJEJTIwJUNGJTg0JUNFJUI3JTIwJUNFJUJCJUNFJUFGJUNGJTgzJUNGJTg0JUNFJUIxJTIwJUNFJUIxJUNFJUJCJUNFJUJCJUNFJUI3JUNFJUJCJUNFJUJGJUNFJUIzJUNGJTgxJUNFJUIxJUNGJTg2JUNFJUFGJUNFJUIxJUNGJTgyIQ=="]
spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό

Φεστιβάλ Τεχνών Φοινικίου

📆Φεστιβάλ Τεχνών Φοινικίου στις 15 ως και τις 30...

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην Δήμαρχος Δωδώνης Γ. Παπαδιαμάντης

📌Στην τελευταία του κατοικία οδηγήθηκε ο τέως Δήμαρχος Δωδώνης...

Ο Αντρέας Γεωργίου διαφημίζει τα Ιωάννινα με το «Ταμπού»

🎞️Ένα εντυπωσιακό βίντεο με εικόνες από τα Ιωάννινα, την...

Χάρης Βαρθακούρης και Γιάννης Βαρδής στα Γιάννινα

💥Ο Χάρης Βαρθακούρης και ο Γιάννης Βαρδής ύστερα από...