Πλήρης εκσυγχρονισμός για το ΚΕΠ Πρέβεζας

Ημερομηνία:

✍️Yπεγράφη μεταξύ του Δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου και του  αναδόχου του έργου Νικολάου Κασσαβού,  η σύμβαση για την  πραγματοποίηση  των εργασιών ανακαίνισης  του ΚΕΠ Δήμου Πρέβεζας με χρηματοδότηση από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης  και προϋπολογισμό 30.444,48 ευρώ.

👨‍🚒Οι εργασίες που θα  υλοποιηθούν αφορούν  την πλήρη ανακαίνιση με χρωματισμούς εσωτερικών τοίχων, αντικατάσταση παλαιών γραφείων με νέα στους χρωματισμούς των προδιαγραφών του Υπουργείου, τοποθέτηση κινητού διαχωριστικού γραφείου  διευθυντή,, επενδύσεις και αυτοκόλλητα αμμοβολής με τα νέα λογότυπα του ΚΕΠ καθώς επίσης την τοποθέτηση εξωτερικού στεγάστρου και εξωτερικής επιγραφής ΚΕΠ.

Το έργο αυτό  σε συνδυασμό με την αντικατάσταση του ηλεκτρονικού εξοπλισμού των ΚΕΠ με αντίστοιχη χρηματοδότηση  57.724,48 ευρώ από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης που έχει υπογράψει ο Δήμαρχος Πρέβεζας αναβαθμίζει ουσιαστικά και ποιοτικά τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες και τις εναρμονίζει με τις καλές πρακτικές της ψηφιακής μετάβασης.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος ανέφερε σχετικά:

«Ο Δήμος Πρέβεζας μας έχει αλλάξει και εξελιχθεί πολυεπίπεδα τα τελευταία χρόνια αισθητά και λειτουργικά και συνεχίζουμε ως η Δημοτική Αρχή όλων των Δημοτών το έργο μας αδιάλειπτα σε κάθε πεδίο αξιοποιώντας κάθε εργαλείο. Έχοντας διαχρονική ανθρωποκεντρική προτεραιότητα και με γνώμονα την εξυπηρέτηση των δημοτών  υλοποιούμε μια ακόμη παρέμβαση που αφορά στην πλήρη ανακαίνιση του Ψηφιακού Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών του Δήμου μας στη φιλοσοφία της κεντρικής ανάπτυξης ΚΕΠ «μίας στάσης». Στόχος μας είναι  να αποφεύγεται η ταλαιπωρία της φυσικής παρουσίας – και συχνά επαναλαμβανόμενης- των ενδιαφερομένων στις υπηρεσίες και η έκδοση των όποιων πιστοποιητικών ή  περαίωση άλλων υποθέσεων  τους , να γίνεται  άμεσα με τη χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας.

Η ολική αναβάθμιση του ΚΕΠ συνδυάζεται τόσο με την  αισθητική αλλά κυρίως με τη ψηφιακή λειτουργική  αναβάθμισή του,  προκειμένου αυτό να είναι άμεσα προσβάσιμο και πλήρως λειτουργικό είτε προς τους δημότες είτε προς τους συνεχώς αυξανόμενους επισκέπτες του Δήμου της καρδιάς μας, του Δήμου Πρέβεζας σε μια ακόμα πιο επιτυχή σεζόν ως συνέχεια των πρώτων  μηνυμάτων από τις απόκριες και του τριημέρου της 25ης Μαρτίου».

Πηγή: Epirus Post

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Share post:

Εγγραφή

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό

Επιστρέφει η σκόνη.. Βροχές και άνοδος της θερμοκρασίας

🌧️Συννεφιασμένος καιρός, βροχές αλλά και αφρικανική σκόνη θα συνθέσουν...

Τζακ ποτ στο Τζόκερ: Πόσα χρήματα θα μοιράσει στην κλήρωση της Τρίτης (23/4)

🎉🎊Κλήρωση Τζόκερ: Τζακ ποτ σημεώθηκε στην αποωινή κλήρωση του...

Πήρε θέση και ο Ιωαννίδης: «Δεν είχα να φοβηθώ τίποτα, η απάντησή μου θα δοθεί στο γήπεδο»

⚽Ο Φώτης Ιωαννίδης έδωσε τη δική του απάντηση για το υποτιθέμενο...

Κως: Πνίγηκε από τροφή το βρέφος – Όσα έδειξε ο ιατροδικαστής και… το σκοτεινό παρελθόν του πατέρα

‼️Ο πατέρας της άτυχης αυτής ψυχής που πέθανε στην Κω έχει...