Κανένα πρόβλημα στατικότητας στο Κλειστό της Ηγουμενίτσας

Ημερομηνία:

✅Έλεγχος πραγματοποιήθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ηγουμενίτσας στο κλειστό γυμναστήριο προκειμένου να διαπιστωθεί η πραγματική κατάσταση. Από την αυτοψία παρατηρήθηκαν μικρής έκτασης ρωγμές με αποκάλυψη οπλισμού και αποκολλήσεις επιχρισμάτων  στοιχείων που χρήζουν επισκευής.

↪️Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου, διαπιστώθηκε ρωγμή επί του επιχρίσματος και της επικάλυψης του οπλισμού σε υποστύλωμα του Γυμναστηρίου προς την πλευρά της οδού Δημοκρατίας  που πιθανόν να οφείλεται σε διείσδυση υγρασίας. Προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι επιφανειακή ρωγμή και αφορά στο επίχρισμα ή έχει προκληθεί βλάβη στο υποστύλωμα θα γίνει καθαρισμός και αφαίρεση των χαλαρών στοιχείων του επιχρίσματος, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Στην συνέχεια θα γίνει έλεγχος για τον βαθμό βλάβης, την πιθανότητα οξείδωσης του οπλισμού, επάλειψη των οξειδωμένων οπλισμών με ανασταλτικό διάβρωσης και αποκατάσταση με κατάλληλο επισκευαστικό υλικό

↪️Επίσης παρατηρήθηκαν αποκολλήσεις επιχρίσματος (σοβά) σε περιμετρικούς εξώστες  στην εξωτερική πλευρά του Γυμναστηρίου προς  το ρέμα  Ξηροποτάμου, όπου απαιτείται  αφαίρεση των χαλαρών στοιχείων του επιχρίσματος και έλεγχος των στοιχείων και αντίστοιχη αποκατάσταση των στοιχείων, εργασίες οι οποίες ήδη προγραμματίζονται.   

✅Σε κάθε περίπτωση η έκταση των προβλημάτων δεν προκαλεί κανένα πρόβλημα στη στατικότητα του κτηρίου και ως εκ τούτου στην ομαλή και ασφαλή λειτουργία του.

Πηγή: epiruspost.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Share post:

Εγγραφή

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό

Επιστρέφει η σκόνη.. Βροχές και άνοδος της θερμοκρασίας

🌧️Συννεφιασμένος καιρός, βροχές αλλά και αφρικανική σκόνη θα συνθέσουν...

Τζακ ποτ στο Τζόκερ: Πόσα χρήματα θα μοιράσει στην κλήρωση της Τρίτης (23/4)

🎉🎊Κλήρωση Τζόκερ: Τζακ ποτ σημεώθηκε στην αποωινή κλήρωση του...

Πήρε θέση και ο Ιωαννίδης: «Δεν είχα να φοβηθώ τίποτα, η απάντησή μου θα δοθεί στο γήπεδο»

⚽Ο Φώτης Ιωαννίδης έδωσε τη δική του απάντηση για το υποτιθέμενο...

Κως: Πνίγηκε από τροφή το βρέφος – Όσα έδειξε ο ιατροδικαστής και… το σκοτεινό παρελθόν του πατέρα

‼️Ο πατέρας της άτυχης αυτής ψυχής που πέθανε στην Κω έχει...