Διαγωνισμός για την εκμίσθωση των κυλικείων του Δημοτικού Σχολείου Παραμυθιάς και του Γυμνασίου Γαρδικίου

Ημερομηνία:

📌Για 9 χρόνια

💥Η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Σουλίου προκηρύσσει δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό με ενσφράγιστες προσφορές για την εκμίσθωση του κυλικείου του Δημοτικού Σχολείου Παραμυθιάς, για εννέα (9) χρόνια.

📆Ο διαγωνισμός θα γίνει στο γραφείο του Δ/ντή του Δημοτικού Σχολείου Παραμυθιάς , στις 30.05.2024 ημέρα Πέμπτη και ώρα 09:00-10:30.

ℹ️ Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο γραφείο του Δ/ντή του Δημοτικού Σχολείου Παραμυθιάς , από όπου μπορούν να παραλαμβάνουν την αναλυτική προκήρυξη ή στο τηλέφωνο 26660 22240 κατά τις εργάσιμες ημέρες και κατά τις ώρες από 08:30-13:00 , στην ιστοσελίδα του Δήμου Σουλίου καθώς επίσης στο διαδικτυακό σύστημα Διαύγεια

📱Κατεβάστε :
👉την προκήρυξη από εδώ
👉την αίτηση από εδώ
👉τα δικαιολογητικά από εδώ

💥Η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Σουλίου προκηρύσσει δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό με ενσφράγιστες προσφορές για την εκμίσθωση του κυλικείου του Γυμνασίου Γαρδικίου για εννέα (9) χρόνια.

📆Ο διαγωνισμός θα γίνει στο γραφείο του Δ/ντή του Γυμνασίου Γαρδικίου, στις 31.05.2024 ημέρα Παρασκευή και ώρα 09:00-10:30.

ℹ️ Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο γραφείο του Δ/ντή του Γυμνασίου Γαρδικίου, από όπου μπορούν να παραλαμβάνουν την αναλυτική προκήρυξη ή στο τηλέφωνο 2666041243 κατά τις εργάσιμες ημέρες και κατά τις ώρες από 08:30-13:00 , στην ιστοσελίδα του Δήμου Σουλίου καθώς επίσης στο διαδικτυακό σύστημα Διαύγεια

📱Κατεβάστε :
👉την προκήρυξη από εδώ
👉την αίτηση από εδώ
👉τα δικαιολογητικά από εδώ

Πηγή: paramythia-online.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Share post:

Εγγραφή

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό

Φορτίο μαμούθ με αναβολικά και ινδικό βιάγκρα κατέσχεσαν οι Ιταλοί σε φορτηγό που είχε φύγει από την Ηγουμενίτσα

💥Μια άνευ προηγουμένου κατάσχεση φαρμακευτικών προϊόντων τα οποία βρίσκονταν...

J2US: Η αλλαγή της Δέσποινας Βανδή που προκάλεσε έκπληξη – «Ποια είναι η κυρία;»

💥Η μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή. 🔙Ύστερα από...